Thursday, November 17, 2011

Online sledovanie


Dnes už nie sme odkázaní na to, že keď chceme vidieť nejaký film, musíme si požičať alebo kúpiť videokazetu alebo DVD, alebo jednoducho ísť do kina. Jednoducho si môžeme naťukať do prehliadača webovú stránke, kde si môžeme filmy sťahovať alebo dokonca prehrávať online. Niekedy však trvá veky, kým nájdeme tú správnu adresu, a kde to funguje ako má. Aj napriek tomu, že ma po 54 minútach vypne a musím si počkať na opätovné načítanie filmu, si myslím, že je to skvelý spôsob, ako si pozrieť film okamžite a zadarmo. A keďže patrím medzi fanúšikov online pozerania filmov, tu je môj zoznam obľúbených web stránok, kde online prehrávanie naozaj funguje bezbolestne.



1. BLB.SK
Tak toto je moja najobľúbenejšia stránka, kde väčšinou nájdem vždy to , čo chcem. Nemusím sa nikde registrovať, nemusím nič platiť. V prehľadných kategóriách sú usporiadané filmy, či seriály a ja si už len vyberiem, ktorý chcem vidieť, zapnem a pozerám. Hovorím, má to nevýhodu, že po takej hodinke Vás vypne a musíte si počkať oficiálne 72 minút pre ďalšie spustenie, ale, týchto 72 minút trvalo vždy tak okolo 15-20 minút, čiže taká prestávka cez Superstar na Markíze :).
2. FILMY.KINOTIP.CZ
Na tejto stránke teda filmy nepozerám, ale ak si budete chcieť pozrieť nejaký film, poslúži Vám i táto stránka. Opäť vyberiete film, zapnete a pozeráte. Až na to, že nie všetky filmy fungujú. Ale dá sa.
3. DLOUHY-FILMY.CZ
Opäť celkom fajn stránka na spôsob blb.sk. Môžete sťahovať i sledovať online, alebo dokonca hrať online hry. Majú celkom dobrú databázu filmov a všetko funguje ako má: okamžite a zadarmo.
4. OTV.SK
Túto stránku odporúčam, keď neviete nikde nájsť, tu by ste mohli. Prehľadná stránka, s dobrou databázou. Stránka ponúka možnosť taktiež sledovanie seriálov online. Po prekliknutí sa môžete dostať na serialy.otv.sk, kde si môžete vybrať z pekne abecedne usporiadaného zoznamu množstva seriálov.
5. ONLINEFILMY.WEBS.COM
Tak túto stránku som objavila až teraz a poviem Vám vyzerá super. Databáza široká a aktuálna hneď som si prišla na svoje a spúšťanie bez akýchkoľvek problémov. Stránka jednoduchá a efektívna. Však čo viac treba?

No comments:

Post a Comment

//PART 2