Wednesday, November 16, 2011

Originálne požiadanie o ruku

Nápady na originálne požiadanie o ruku môžu prísť z rôznych strán...dokonca od celebrít. Iste, niektoré z týchto manželstiev netrvajú veľmi dlho, no napriek tomu bývajú romantické aspoň po tú dobu, pokiaľ ešte fungujú. A aby som celebritám zas až tak nekrivdila, existuje aj mnoho takých, ktoré majú šťastné manželstvá, a ktoré mali perfektné nápady, ako požiadať o roku, takže nevidím nič zlé na tom, keď sa nimi necháme tak trošku inšpirovať. 


1. TOM CRUISE A KATIE HOLMES
Naozaj som nikdy nebola a ani nie som fanúšička Toma Cruisa, ale musím uznať, že jeho spôsob bol romantický a nejednej z nás by sa podlomili kolená. I keď pri jeho objeme peňaženky si myslím, že to nebolo nič originálne. Požiadanie o ruku prebehlo na Eiffelovej veži po romantickej večeri. No čo, povedali by ste nie?
2. RUSSELL BRAND
Ako požiadal o ruku britský komik ministrovu dcéru? Počas jazdy na slonovi s výhľadom na ohňostroje! Ten vie, ako na to! Russel svoju vyvolenú požiadal o ruku na Nový rok. On a Katy navštívili Jaipur v Indii. Večer si dali spomínanú jazdu na slonovi, zrazu vystrelili ohňostoje a áno, práve vtedy prišla TÁ otázka. To je romantika! 
3. PRINCE WILLIAM
Ak chcete skutočnú romantiku, stavte na kráľov (aspoň na tých budúcich). Čo sa týka mňa, úplne by mi stačilo, keby ma princ William požiadal o ruku s prsteňom s prekrásnym zafírom, ktorý patril jeho matke princeznej Diane. Ale nie, on zobral svoju Kate (mimochodom čo všetci majú s tými Katkami) na dovolenku do Manda Bay a požiadal ju až keď sa zo zafíra jeho mamy odrážalo zapadajúce slnko Afriky.
4. NICK CANNON A MARIAH CAREY
Nick obdaroval Mariah so sladkým lízatkovým prsteňom. Samozrejme Mariah Carey by sa asi neuspokojila s nejakou symbolickou hračkou. Pod lízatkom sa samozrejem ukrýval skutočný prsteň. Takže Mariah najprv musela pekne zlízať sladučký povrch svojho brilaintu, a až potom si ho hrdo nastoknúť na prsteník.
5. SEAL A HEIDI KLUM
Seal a Heidi Klum, sú stále takí zaľúbení! A ako prebiehalo ich zasnúbenie? "Kiss from a rose", jedna z najromantickejších pesničiek sprevádzala ešte romantickejšie zasnúbenie v iglu, ktoré bolo vraj špeciálne postavené pre túto príležitosť.
6. PINK
A teraz trošku nezvyklé požiadanie o ruku. Pink sa nebála ísť za tým, čo chcela a požiadala Careyho o ruku, zatiaľ, čo sa bicykloval. Aj keď sa ho opýtala “Will You Marry Me?” (Vezmeš si ma?) nevyviedlo ho to z miery a dokonca ani nezastavil. Avšak keď povedala: "Myslím to vážne", spozornel, zastavil, povedal áno a vzali sa. :)

No comments:

Post a Comment

//PART 2