Wednesday, November 16, 2011

Prvé rande po ťažkom rozchode




Randenie po dlhotrvajúcom vzťahu môže byť ťažké. Či ste sa rozviedli alebo rozišli s dlhoročným partnerom, dostať sa opäť do kola je viac než zložité. Ponúkam vám zopár tipov pre randenie po dlhom, vážnom vzťahu, ktoré vám môžu pomôcť.



1. NECHOĎTE DO DETAILOV
Keď začínate opäť randiť, možno pri rozhovore nebudete vedieť odhadnúť mieru, do akých detailov zájsť a či do nich vôbec zachádzať. Čo vám môžem odporučiť ja: Do detailov NEZACHÁDZAJTE!  Pravdepodobne ho ani nebude veľmi zaujímať, že váš ex bol taký alebo onaký, ani to ako vám chýba. 
2. NEPREDSTIERAJTE
Buďte sami sebou. Nehrajte sa na nikoho iného. Je lepšie ak vás nebudú mať ľudia radi, preto kým ste, akoby vás mali radi, preto kým nie ste. Majte sa radi a budete priťahovať takých, ktorí vás budú mať radi takých, akí ste.I
3. EXPERIMENTUJTE
Keď ste pripravení začať sa opäť stretávať s ľuďmi, pokojne začnite experimentovať s rôznymi typmi osobností. Vaše vlastné preferencie sa počas vášho dlhotrvajúceho vzťahu mohli zmeniť bez toho, aby ste si to uvedomili a môže vám zrazu vyhovovať to, čomu ste sa predtým stránili alebo ste si ani neuvedomovali, že potrebujete. 
4. ROBTE TO, ČO JE PODĽA VÁS SPRÁVNE
Robte to, v čom sa cítite pohodlne. Keď sa blíži záver vášho nového rande, a vy máte chuť dať tomu druhému bozk, je to len na vás. Ak je tu chémia, urobte, čo chcete urobiť. 
5. DAJTE TOMU ČAS
Najdôležitejšie je zapamätať si, že je dôležité dať si toľko času, koľko potrebujete, aby ste boli opäť schopní a pripravení začať randiť. Nechcite rýchlo skočiť opäť do dlhotrvajúceho vzťahu, pokiaľ nie ste dostatočne vyliečení z toho predošlého.


No comments:

Post a Comment

//PART 2